Palma Distribucions

Tornar a les seccions

 
 

Mitjana: 2.1/5  

El benestar del docent

de Equip Cuidem-nos

14.70 €

El benestar del docent.

Viure bé educant: estratègies per aconseguir satisfacció professional i personal.

El llibre que teniu a les mans vol ser una font de reflexions i orientacions per a l’elaboració de recursos que ens permetin de viure de manera positiva la nostra professió. Aquestes pàgines defensen i animen a posar en pràctica la idea segons la qual actuant per estar bé millorem el benestar professional. La intel·ligència emocional necessària per aconseguir-ho no és màgia... és gimnàstica!

Els autors, persones relacionades amb el món de l’educació i membres de l’equip Cuidem-nos, volen compartir amb tots nosaltres els recursos per «entrenar» les possibilitats i les maneres d’aprendre i millorar la salut laboral de cadascú. Es tracta de ser més competents per viure i per conviure en el si de la nostra professió.

Aprendre a millorar la percepció, tenir més coneixement i consciència de les nostres capacitats, millorar la confiança i l’autoestima, la nostra part emocional, aprendre a veure els conflictes com a font de gestió de la millora de la comunicació i la convivència, aturar-nos a pensar com les habilitats socials poden servir, són camins de creixement que podem potenciar per generar benestar en nosaltres mateixos a través de la integració de tothom.

Si compartiu l’expectativa que la manera de veure, entendre i interpretar els altres pot ser un recurs estratègic de benestar... aleshores aquest és el vostre llibre i podem caminar plegats, intel·ligentment, cap al benestar.

 
 
El lenguaje del cuerpo

de Turchet, Philippe

11.54€

 
 
El benestar del docent

de Equip Cuidem-nos

14.70€

 
 
Alumnado de otras culturas. Acogida y escolarización

de Carles Oller i Eva Colomé

13.37€