Palma Distribucions

Tornar a les seccions

 
 

Mitjana: 2.1/5  

Activitats senzilles per a l’aprenentatge amb tot el cerve

de Paul E. Dennison, Gail E. Dennison.

16.50 €

DESTINATARIS/ES
Professorat d’educació infantil, primària i secundària, membres d’equips d’assessorament psicopedagògic (EAP), professorat de centres de recursos, professorat i estudiants de l’Institut de Ciències de l’Educació i de la Facultat de Pedagogia, facultats de formació del professorat.

RESUM
La ciència està demostrant que el cervell es perllonga més enllà de la seva seu al crani, arreu del cos. Tot ell disposa de terminacions nervioses que ens informen de manera continuada sobre el nostre estat físic, mental i emocional.
El Brain Gym, també conegut com kinesiologia educativa, és un sistema basat en moviments, activitats molt senzilles que faciliten la reconnexió de les diferents àrees del cervell. Aquestes activitats es plantegen d’una manera lúdica com una rutina d’inici abans de començar la feina o bé es poden incorporar en el moment que es consideri oportú.
Brain Gym®. Teacher’s Edition es va publicar per primera vegada el 1989 i des de llavors s’ha traduït a més de vint idiomes, el mètode s’ha aplicat a milers de classes i patis d’arreu del món, desenes de milers de nens de vuitanta països en gaudeixen dels beneficis. Aquesta nova edició constitueix una compilació de quaranta anys del treball més innovador en el camp de l’aprenentatge basat en el moviment i, alhora, mostra a mestres i educadors com el moviment físic es relaciona amb el domini de les habilitats cognitives.

TEMES CENTRALS – ÍNDEX
Treballs d’investigació sobre el efectes de les activitats • Introducció. Un missatge per a pares i educadors • Les habilitats físiques de l’aprenentatge • Moure’s per aprendre: utilitzar les activitats • Les 26 activitats: Trobar l’estat PACE. Els moviments de la línia mitjana. Activitats d’estirament. Utilitzar les activitats com a senyals silenciosos. Brain Gym per treballar i per jugar. Habilitats d’autoconsciència. Habilitats bàsiques per a la lectura. Habilitats bàsiques per pensar. Habilitats bàsiques per a l’escriptura. Habilitats per estudiar a casa. Habilitats d’ecologia
personal. Les 26 activitats en aplicacions variades • Ensenyar mitjançant el moviment i el joc: Desenvolupar la seguretat com un context d’ensenyament. Fer emergir les habilitats físiques, més que no imposar-les. Fer que el joc autèntic sigui una part intrínseca de l’aprenentatge. Dins del cicle d’aprenentatge, buscar moment d’ensenyament i celebrar els guanys. Fer l’aprenentatge específic gràcies a l’establiment d’un objectiu. Un pla d’edicions de sis punts per implementar-les. Fomentar l’aprenentatge independent. Algunes pistes de mestres.
Més suggeriments per a pares, avis o altres tutors. Convidar a jugar per mitjà dels jocs i la música • Agraïments • Glossari • Referències bibliogràfiques • Sobre els autors.

 
 
PENSAR, MIRAR, EXPONERSE

de VV.AA.

14.00€

 
 
El benestar del docent

de Equip Cuidem-nos

14.70€

 
 
Alumnado de otras culturas. Acogida y escolarización

de Carles Oller i Eva Colomé

13.37€