Palma Distribucions

Tornar a les seccions

 
 

Mitjana: 2.1/5  

COMPROMETEU-VOS!

de Stéphane Hessel

7.50 €

L’al·legat contra la indiferència de Stéphane Hessel ha contribuït a desvetllar les consciències de milers i milers d’indignats. Ara proclama la necessitat de comprometre’s, des de l’exigència ètica individual i amb un rebuig explícit a qualsevol forma de violència.


Mitjançant una vibrant conversa amb Gilles Vanderpooten, i des dels quasi setanta anys que els separen, Hessel proposa als joves mitjans per a l’acció contra les injustícies, els abusos de poder del diner i la manca de respecte pels drets humans, i apel·la, per damunt de tot, a evitar la temptació del derrotisme.

 

«Resistir —afirma Hessel— no implica simplement reflexionar o descriure. Cal emprendre una acció». No hi ha cap altra alternativa que no sigui el compromís i l’acció, seguint l’exemple viu, apassionant i tenaç de Stéphane Hessel, una de les figures que ha connectat millor amb les inquietuds d’aquesta segona dècada del segle XXI.

 

«Us correspon a vosaltres, amics d’un país on la diversitat de cultures és mundialment reconeguda, ciutadans del món, a cadascun de vosaltres individualment, i a tots col·lectivament, trobar les pistes a través de les quals “la internacional ciutadana” podrà dotar de vida aquest segle. No pas per aconseguir el millor dels mons, sinó un món viable».

 
 
CINEMATECA

de Antoni Figuera

12.00€

 
 
L´HÀBIL VOL DE LA LIBELU.LULA

de Pere Uguet-Bernat Pujol

20.00€

 
 
LLEGENDES DE LES BALEARS

de Ferrer i Ginart, Andreu

19.00€